CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • BASES

    XLV PREMI BORN DE TEATRE 2020

    Benvolguts/des,

    Us informam que s'ha obert el termini per presentar les obres candidates per optar al XLV Premi Born de Teatre 2020. Convocat per la societat cultural Cercle Artístic amb el patrocini de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, el Consell Insular de Menorca, el Govern de les Illes Balears i Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música.

     El termini d’admissió d’obres serà el 10 de juny de 2020. El títol de l'obra premiada i el nom del seu autor es faran públics el dia 24 d'octubre de 2020.

    Els recordam que per poder participar al certamen, els escrits teatrals han de ser inèdits, en qualsevol de les de les dues llengües oficials a les Illes Balears. Els autors poden presentar tantes obres com vulguin, sempre i quan no hagin estat premiats en les tres darreres convocatòries. La dotació és de 14.000€, a més de l'edició de l'obra en les quatre de les llengües oficials de l'Estat espanyol.

    Adjuntam les bases de la convocatòria, per qualsevol dubte, restam a la vostra disposició.

    Esperam un any més, llegir els vostres treballs i texts teatrals. Iniciatives com les vostres mantenen en viu, no solament la celebració del Premi Born de Teatre, que aquest any arriba a la XLV edició, sinó al gènere literari teatral en general.

    Salutacions,

    La Junta Directiva del Cercle Artístic de Ciutadella. 


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS