CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Presentació

    Trobades & Premis Mediterranis Albert Camus de Menorca

    Benvolguts/des,

    Us informam que divendres, 21 de maig a les 20 h, la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic acollirà la presentació de les Trobades & Premis Mediterranis Albert Camus de Menorca, a càrrec de Sandra Maunac, directora del projecte. Acte seguit, Josefina Salord Ripoll, vicepresidenta de l'Asociación d'Estudios Camusianos en España i membre de l'IME ens oferirà la conferència L'art no és una diversió solitària.

    És un acte gratuït amb inscripció prèvia al telèfon 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com, indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins el 20 de maig a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte. 

    Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència des de casa, s'ha creat un enllaç al Facebook del Cercle Artístic,  https://fb.me/e/yJATCqHH en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe la ponència.

    Esperam que sigui del vostre interès.

    La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS