CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • XLVI Premi Born de teatre

    Benvolgut/da soci/a,

     
    Com ja és habitual, cada mes d’octubre, el Cercle Artístic està immers de ple en els preparatius del Premi Born de Teatre.
     
    Enguany la cita del lliurament del XLVI Premi Born de Teatre la celebrarem el dissabte, dia 23 d'octubre. Com veureu al programa d’actes que us adjuntam, les activitats se succeeixen del dia 15 al 24 d’octubre, i dins el novembre tancam el cicle d’activitats. Desitjam que tot sigui del vostre gust i interès.
     
    La primera trobada que encetarà la programació d’enguany està prevista per dia 15 d'octubre amb la lectura i diàlegs sobre la darrera obra guanyadora del Premi Born 2020, El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, de Josep Maria Miró, a càrrec de la companyia de Cercle Teatre, a la sala Jeroni Marquès.
     
    Respecte a l’activitat de dia 21 d’octubre del Grup de lectura d’El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, comunicar-vos que els llibres es vendran, directament, a les oficines del Cercle Artístic en horari d'atenció al públic: dilluns i dimarts, de 17 h a 19 h i, dimecres, dijous i divendres, de 10 h a 13.30 h, al preu de 15 euros la unitat.
     
    L'acte de lliurament del XLVI Premi Born, el dia 23 d'octubre, al Teatre des Born, serà el moment tan esperat en el qual coneixerem el guanyador/a d’aquesta edició. Val a dir que en aquest acte, la companyia de Cercle Teatre ens oferirà la representació de Els amants sobrehumans, de Ruth Gutíerrez, obra guanyadora del Premi Born de Teatre 2018. Seguidament, es procedirà al desenvolupament de l’acte de lliurament del guardó.
     
    En acabar l’acte, ja que les mesures sanitàries ho permeten, recuperam el ressopó que es durà terme al bar de l’entitat. Hi podreu accedir, presentant el tiquet que s’adjuntarà amb la compra de les entrades.
     
    Tanmateix, també és important que us comuniquem que aquesta obra, enguany, serà representada també el diumenge, dia 24 d’octubre.


     
    La compra de les entrades, per un o altre dia, es farà, directament, a la taquilla del Teatre des Born, en el seu horari habitual:
    Dimarts d'11.00 a 13.00 hores Dijous de 19.00 a 21.00 hores
     
    A partir del dia 11 d’octubre fins al 17 d’octubre la venda serà exclusivament per als socis de la nostra entitat, que podran adquirir fins a un màxim de quatre (4) entrades, al preu especial de 15 euros.
     
    Us recordam que vam posar en marxa la nostra campanya de micromecenatge Crec en el Premi Born (http://www.crecenelpremiborn.com). Les aportacions es poden fer a partir de 10 €, contribuint així a mantenir l’esdeveniment més emblemàtic del Cercle Artístic. Aquesta és una oportunitat que tenim els socis i no socis d'estalonar aquest projecte, en el qual la Junta Directiva treballa anualment amb tota la il·lusió, tot i les dificultats econòmiques que tots suportam. Les aportacions es poden fer online al web, o bé mitjançant una butlleta que trobareu adjunta. Recordau que a l'hora de fer l'aportació, existeix la possibilitat de mantenir l'anonimat.
     
    Al web (http://www.crecenelpremiborn.com) podeu consultar a què opten cada un dels imports de les aportacions que es fan, totes són ben prou suggerents. Recordar-vos també que us podeu mantenir informats puntualment de totes les nostres activitats a través de la nostra pàgina web www.cercleartistic.com, a través del Facebook de la Societat, i també a través de compte de twitter@Cercle_Artistic, i per Instagram.
     
    Volem tornar agrair a tots els socis l’estaló que reben, any rere any, amb les seves aportacions. Esteim molts orgullosos de poder comptar amb aquest estaló que, ara per ara, és un pilar fonamental per finançar el Premi Born de Teatre.
     
    Desitjam que la informació rebuda sigui del vostre interès i esperam que aquest lliurament del XLVI Premi Born, ens mantengui lligats a la cultura.
     
    Rebeu una salutació ben cordial.
     
    La Junta Directiva
     

    Ciutadella de Menorca, 8 d’octubre de 2021


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS