CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Presentació i lectura poètica

    Oda al Gin d’Emili Balanzó

    Benvolguts/des,

    Us informam que divendres, 4 de desembre a les 20 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la presentació i lectura poètica d'Oda al gin, d'Emili Balanzó

    Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom i cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 3 de desembre a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte.  

    Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència des de casa, s’ha creat un enllaç al facebook del Cercle Artístic  https://fb.me/e/11PKADDqT , el qual serà habilitat mitja hora abans de l’inici de la conferència, en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe la ponència. 

    Així mateix s'habilitarà una pantalla de televisió en el local social del Cercle Artístic, des de la qual també podreu seguir l'acte.

    Esperam que sigui del vostre interès. 

    La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS