CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Presentació llibre

  Llengua, terra, pàtria i nació

  Benvolguts/des,

  Us informam que dissabte, 12 de desembre a les 20,00 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la presentació del llibre Llengua, terra, pàtria i nació, d’Antoni Mas Forners, Premi Mallorca de Creació Literària 2019 en la categoria d’Assaig, atorgat pel Consell Insular de Mallorca.

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom i cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a divendres, 11 de desembre a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra petició d'assistència a l'acte. 

  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència, en directe des de casa, es crearà un enllaç al facebook del Cercle Artístic, el qual serà habilitat mitja hora abans de l’inici de la conferència, en caràcter obert i accessible per a tothom, i i que serà remès en un pròxim correu.

  -> https://fb.me/e/468paz6Mn

  Esperam que sigui del vostre interès.

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


 • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS