CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Conferència

  Economia i salut a propòsit de la pandèmia

  Benvolguts/des,

  Us informam que divendres, 15 de gener a les 20 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la tercera ponència del Cicle Què ens ha passat, què en passarà titulada Economia i salut a propòsit de la pandèmia, a càrrec de Guillem López Casasnovas, catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra. La xerrada serà a modus d’introducció alllibre Diálogos en la interfaz de la economía y la salud a propósito de la COVID-19, l’autor del qual és també Guillem López Casasnovas.

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 14 de gener a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte. 

  També podeu seguir l’activitat a través de l’enllaç (https://fb.me/e/f5Nfsdc4j), el qual serà habilitat mitja hora abans de l’inici de la conferència, en caràcter obert, i a través del qual es podrà seguir en directe la ponència.

  Us recordam que les activitats es duen a terme seguint les mesures sanitàries actuals.

  Esperam que sigui del vostre interès.

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella. • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS