CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Presentació de llibres de

  Valentí Valenciano i Patrícia Almarcegui

  140 anys de la fundació del Cercle Artístic”


  Benvolguts socis i sòcies,

  El Cercle Artístic continua preparant activitats per prosseguir la celebració d'aquest important aniversari: 140 anys d'història.

  Per aquest motiu us informam que aquesta setmana tenim dues presentacions de llibres:

  - Divendres, 14 de maig a les 20.00 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic: Economia i propietat a Ciutadella el 1818, a càrrec de Valentí Valenciano López, l'autor.

  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la presentació del llibre des de casa, s'ha creat un enllaç al Facebook del Cercle Artístic,  https://fb.me/e/1qYMSzcu5 en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe. 

  Dissabte, 15 de maig a les 20.00 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic: Cuadernos perdidos de Japón, a càrrec de Patrícia Almarcegui, l'autora.


  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la presentació del llibre des de casa, s'ha creat un enllaç al Facebook del Cercle Artístic,   https://fb.me/e/3Ww6QiPWC en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe. 

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 13 de maig a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte. 


  25 anys de les Publicacions des Born.”

  Esperam que sigui del vostre interès.

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella. • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS