CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Conferència

  El cas de COMEBE: 20 anys de polítiques públiques de memòria de la Batalla de l’Ebre

  Benvolguts/des,

  Divendres, 18 de juny a les 19.30 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la conferència El cas de COMEBE: 20 anys de polítiques públiques de memòria de la Batalla de l'Ebre, a càrrec de Teresa Ferré, doctora en Història (UAB i URV) i directora del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre, primer acte del I Cicle de Memòria i Patrimoni, organitzat per l'associació Memòries de Menorca, baix el patrocini del Consell Insular de Menorca i l'Institut Menorquí d'Estudis. 

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 17 de juny a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte. 

  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència des de casa, es crearà un enllaç al Facebook del Cercle Artístic, https://fb.me/e/3xvVvSCAg en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe la ponència.


  Recordau que cal inscripció prèvia al telèfon 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu de gerencia@cercleartistic.com

  Esperam que sigui del vostre interès.

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella. • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS