CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Crec en el Premi Born

    Benvolguts i benvolgudes

    Com ja us hem comentat amb moltes ocasions, el factor humà és el més important per a la nostra entitat i, per açò, hem intentat no rompre els vincles amb els socis i sòcies. Creim que hem aconseguit en unes circumstàncies prou anòmales, i que encara arrossegam, mantenir les activitats que són inherents a la nostra convicció cultural, amb una oferta variada per arribar a un ample ventall de participants.

    Pròximament, encetarem un nou curs acadèmic i, en conseqüència, una nova edició del Premi Born, i amb ell la nostra campanya de micromecenatge "Crec en el Premi Born" (http://www.crecenelpremiborn.com). Les aportacions es poden fer a partir de 10€, contribuint així a mantenir l’esdeveniment més emblemàtic del Cercle Artístic.

    Recuperant les paraules del passat Premi Born, reiterarem que Ciutadella està poblada de persones de coratge, perquè ens creixem davant les adversitats, i volem, per açò, tornar a manifestar que els micromecenes han obviat qualsevol obstacle personal, per afavorir sempre el Premi Born, un premi que feim entre tots. Un premi valent, un premi que no es pot destriar del poble de Ciutadella, perquè hi va néixer per escampar el nom de Menorca pel món.

    Volíem manifestar aquest agraïment en primer terme, perquè l’estaló i la generositat dels micromecenes és el que ens ajuda a mantenir aquest guardó. Gràcies pel vostre coratge!

    Com el títol del poemari de Sonia Moll “Creixen malgrat tot les tulipes”, el Cercle Artístic també pot dir “Continua malgrat tot el Premi Born".

    Salutacions,


    Lina Pons Massanet
    Presidenta del Cercle Artístic


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS