CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • I Concurs de Fotografia Nocturna

    Menorca Starlight

    Benvolguts/des,

    Us informam que el Fotoclub del Cercle Artístic organitza el I Concurs de Fotografia Nocturna Menorca Starlight, juntament amb l'Agència de Menorca Reserva de la Biosfera del Consell Insular de Menorca. 
     

    La finalitat d'aquest concurs és col·laborar en la difusió de Menorca com a destí Starlight i poder demostrar la qualitat excepcional d'observació del cel nocturn de la nostra Illa, protegir, salvaguardar, conservar i divulgar el patrimoni natural protegit de la contaminació lumínica en un territori excel·lent per a la contemplació del cel estrellat.

    També es té l'objectiu d'exposar aquest material fotogràfic i posar-lo a disposició de la societat menorquina, en diferents formats, per tal de contribuir a la consciència col·lectiva de la importància de la preservació i el gaudi del cel nocturn de la nostra illa, així com la divulgació de l'astronomia. Així, tindrà especial rellevància la divulgació de les obres entre els centres d'ensenyament de l'illa, els diferents municipis i entitats, i a qualsevol persona interessada per aquest àmbit.

    Us facilitam l'enllaç directe per poder participar: http://fotostarlight.menorcabiosfera.org/  

    Per més consultes podeu accedir a: 

    http://www.biosferamenorca.org/Contingut.aspx?idpub=5857

    https://www.instagram.com/p/CRY-B8ihtOt/?utm_medium=share_sheet

    https://www.caib.es/eboibfront/ca/2021/11413/651484/acord-del-consell-rector-de-l-agencia-menorca-rese

    Esperam que sigui del vostre interès.


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS