CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • L'associacionisme cultural,

    fita transcendental en la Història Contemporània

    Benvolguts socis i sòcies,

    Un any més, amb molta disposició i il·lusió, encetam un nou curs acadèmic al Cercle Artístic.
    El tret de sortida, serà dia 1 d’octubre amb una conferència de Sebastià Serra Busquets, doctor en Història, que ens proposa un títol molt vinculat a la nostra entitat: "L'associacionisme cultural, fita transcendental de la Història Contemporània".


    Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 30 de setembre a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte. 

    Atesos els nous canvis de les mesures sanitàries, que ens permeten ampliar l'aforament de la Sala Jeroni Marquès, l'emissió de les conferències no s'emetrà en directe. 


    Tanmateix, les continuarem enregistrant per tal de penjar-les a la pàgina de YouTube del Cercle Artístic un cop acabades les ponències.

    https://youtu.be/2zGiL4pJQig

    Agraïm, com sempre, la vostra participació i us animam, idò, a participar de les activitats. 

    Recordau que cal inscripció prèvia al telèfon 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu de gerencia@cercleartistic.com


    Rebeu una salutació ben cordial.

    La Junta directiva


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS