CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Inauguració del curs acadèmic

    2022-2023

    Benvolgut/da soci/a,

     

    Un any més, i amb molta il·lusió, ens disposam a començar un nou curs acadèmic. Serà el pròxim divendres, dia 7 d’octubre, a les 20 hores, amb una conferència a càrrec de Damià Gomis Bosch, a la qual esteis tots convidats. Trobareu la informació a l’arxiu adjunt.

     

    Us adjuntam també un document amb les activitats del mes d’octubre. Hi trobareu incloses les activitats programades per celebrar el XLVII Premi Born de Teatre, l’acte de lliurament del qual celebrarem el dissabte, dia 22 d'octubre, al Teatre des Born. Durant l’acte de lliurament es posarà en escena l’¡obra «El desmoronamiento de la ternura», de Luisma Soriano, obra guanyadora del Premi Born del 2021. Una obra que reflecteix els sentiments i els estats que es desencadenen davant la mort prematura d’una mare.

     

    Tanmateix, us volem recordar que, novament, hem posat en marxa la nostra campanya de micromecenatge Crec en el Premi Born (http://www.crecenelpremiborn.com). Les aportacions es poden fer a partir de 10 €, contribuint així a mantenir l’esdeveniment més emblemàtic del Cercle Artístic. Aquesta és una oportunitat que tenim els socis i no socis d'estalonar aquest projecte, en el qual la Junta Directiva treballa anualment amb molta satisfacció. Les aportacions es poden fer online al web, o bé mitjançant una butlleta que també us adjuntam. Recordau que a l'hora de fer l'aportació, existeix la possibilitat de mantenir l'anonimat.

     

    Així mateix, volem agrair, molt sincerament, l’estaló de tots els que us vulgueu animar a fer una aportació que, any rere any, representa una part importantíssima del finançament del Premi Born. Moltes gràcies!

     

    Al web (http://www.crecenelpremiborn.com) podeu consultar a què opten cada un dels imports de les aportacions que es fan, totes són ben prou suggerents. Recordar-vos també que us podeu mantenir informats puntualment de totes les nostres activitats a través de la nostra pàgina webwww.cercleartistic.

     

    Pel que fa la venda de les entrades, per l’acte del lliurament del guardó del Premi Born d’enguany i, com ja és habitual, es farà al Teatre des Born, en el seu horari de taquilla. Els socis tindran un preu especial de 15 euros. Els dies de venda, reservats exclusivament per als socis, són el dimarts, dia 11 d’octubre (d’11:30 a 13 hores), i el dijous dia 13 d’octubre(de 19 a 20:30 hores). Per els no socis, serà a partir del 18 d’octubre.

     

    Desitjam que la informació rebuda sigui del vostre interès i esperam la vostra assistència.

     

    Rebeu una salutació ben cordial.

    La Junta Directiva


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS